Tijdens een Energy Battle strijden diverse groepen tegen elkaar om de meeste energie te besparen. SME Advies heeft al verschillende energiewedstrijden opgezet en uitgevoerd. Een Energy battle kunt u net zo groot optuigen als u zelf wilt. Deelnemers kunt u de meterstanden zelf (analoog) laten aflezen, maar het is ook mogelijk om een online monitoringssysteem in te zetten met een speciale website. Op die website is de battle dan 24/7 te volgen.

Natuurlijk proberen we de Energy Battle zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Tijdens de battle geven we tips om te besparen, maar we hebben ook diverse andere instrumenten in huis om de Energy Battle echt te laten leven onder de deelnemers.

SME Advies heeft al heel veel wedstrijden georganiseerd, tussen huurders, tussen ambtenaren, tussen vestigingen van corporaties, tussen ouders van scholen, tussen studenten huizen. Bij een wedstrijd strijd je altijd als eerste tegen jezelf omdat je probeert je eigen energierekening om laag te krijgen. Omdat je rekent in percentages maakt het niet uit of je een groot of klein verbruiker bent. De wedstrijd tegen elkaar zorgt voor sociale cohesie en voor een nog grotere drive om je in te zetten. Het inzetten van een leuke prijs zorgt voor nog meer commitment.

Hier wil ik meer van weten!