Op donderdag 3 oktober organiseert SME een inspiratiesessie over duurzaam bewonersgedrag. Deze bijeenkomst is gericht op woningbouwcorporaties die bezig zijn met energiebesparing en hun bewoners willen verleiden om mee te doen. Veel corporaties zijn bezig met renoveren, het energiezuinig maken van woningen en misschien al wel met aardgasvrij. Maar hoe krijg je je bewoners mee in deze veranderingen? Of misschien nog wel lastiger: hoe krijg je je eigen medewerkers mee? Als je medewerkers het niet kunnen uitdragen -als zij niet weten waarom het belangrijk is- waarom zouden de bewoners dan enthousiast worden? Op de inspiratiemiddag komen vele voorbeelden van projecten en resultaten voorbij van corporaties die je zijn voorgegaan. Je krijgt direct inzicht in de weerstand en vooroordelen die je tegen kan komen bij verduurzamingsvraagstukken en hoe je daar mee om kunt gaan. Je gaat naar huis met concrete tips en ideeën over hoe je aan de slag kan met je medewerkers én bewoners. Wil je ook weten hoe andere corporaties hun medewerkers en bewoners hebben verleid om met energie(besparing) aan de slag te gaan? Reserveer dan snel een plekje voor jou en/of je collega!

2019 inspiratiesessie duurzaam bewonersgedrag

Aanmelden

Vul dit webformulier in

Datum

Donderdag 3 oktober

Geschikt voor

Medewerkers van woningbouwcorporaties, bijvoorbeeld duurzaamheidscoördinatoren, woonconsulenten, projectopzichters, etc.

Tijdsduur

van 13.00 uur - 17.00 uur. Het programma is tot ongeveer 16.00 uur met aansluitend een borrel.

Locatie

Restaurant Kees

Goed bereikbaar, vlakbij de A27 én via station Houten met een OV fiets of de bus.

Kosten

Gratis, echter als je je aanmeld en toch niet komt vragen we een vergoeding voor de kosten van € 35,-. We hadden dan je plekje namelijk graag aan een ander gegeven.